Ventilator lelijk? Met deze vloerventilator haal je een hippe eyecatcher in huis!

01-02-2022

Ventilator lelijk? Met deze vloerventilator haal je een hippe eyecatcher in huis!

Een ventilator is functioneel en handig maar niet bepaald een mooi item voor in je interieur. Tenminste, dat is wat de meeste mensen denken. Maar met een vloerventilator haal je ook een hippe eyecatcher in huis. Een vloerventilator die functioneel én mooi is. Zo zorgt de ventilator voor de nodige verkoeling in de woon- of slaapkamer en past het helemaal bij de rest van je meubels en interieurstijl. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat is een vloerventilator?

Een ventilator is een apparaat die kan helpen voor het verkoelen van ruimtes. De ventilator zorgt ervoor dat lucht aan de achterkant van de ventilator wordt aangezogen en aan de voorkant weer verkoeld wordt uitgeblazen. Hierdoor ontstaat dus eigenlijk een frisse wind door de ruimte. Door de versnelling wordt de lucht gekoeld. Dit kan erg prettig zijn als het snel warm wordt in huis en jij toch je hoofd koel moet houden. Een vloerventilator is een ventilator die je op de grond zet en vanaf onderen de lucht koelt.

Hippe vloerventilator

Misschien denk je bij een vloerventilator nu gelijk aan een ventilator die zich dicht bij de vloer bevindt, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn! Een vloerventilator staat wel altijd op de grond maar kan ook vrij hoog zijn. De ventilator staat dan op een hoog statief waardoor de lucht van hoger af wordt gekoeld en de perfecte temperatuur voor de ruimte kan worden gereguleerd. Deze hippe vloerventilator zorgt niet alleen voor een aangename luchtcirculatie maar staat ook nog eens perfect in je interieur.

Statiefventilator

Heb jij een industriële woonstijl? Dan is deze ventilator op statief een echt must voor warme zomerdagen. Deze vloerventilator brengt ook échte sfeer aan in de woon- of slaapkamer. Met het design, die zowel houttinten als industrieel zwart heeft, haal je een echt eyecatcher in huis. Bovendien hebben de poten van het statief antislip waardoor hij te allen tijde stevig blijft staan. De vloerventilator is draaibaar en zwenkbaar waardoor het een groot bereik heeft in de ruimte waar je hem wilt neerzetten. Wil je de wind van de ventilator toch iets lager instellen? Ook dat kan met deze statief vloerventilator. De ventilator is in hoogte verstelbaar van 85 tot 135 cm.

Ventilator kopen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een vloerventilator? Bekijk het assortiment vloerventilatoren.