5 onmisbare festival gadgets

22-08-2017

5 onmisbare festival gadgets

1. Walkie Talkies
Connectiviteit wordt beter op muziekfestivals, maar netwerken worden nog steeds gridlocked waar grote aantallen mensen en hun talloze apparaten verzamelen. Walkie talkies kunnen vriendschapsgroepen in contact houden waar mobiele telefoons niet kunnen. Evenementen kunnen de aanwezigen beter ondersteunen door ontmoetingsgebieden en duidelijke bewegwijzering te geven. Sponsorlounges maken ook goede ontmoetingsplaatsen. Het maken van sponsor lounges en ontmoetingsplekken gemakkelijk te vinden is een winst voor iedereen.
2. zaklamp
De zaklamp is misschien een van de meest fundamentele en meest essentiële elementen van een muziekfestival overlevingspakket. Hoewel de meeste mobiele apparaten een zeer goede zaklamp hebben, komt de levensduur van de batterijen op een premie. Er is natuurlijk een kans voor evenementen om de aanwezigen te helpen die geen zaklamp brengen. Vervolgens brengt dit een aantal potentiële branding mogelijkheden voor sponsors.
3. Back-up batterijen
Zoals we hierboven hebben genoemd, komt de levensduur van de batterij op een premium wanneer er nergens een lading is en zelfs als er was, wie wil staan ??en wachten? Er zijn betere dingen te doen op festivals. Voor veel festivalgangers is het delen van de ervaring even belangrijk als de ervaring zelf, zodat de batterijen opgevuld zijn, essentieel is. De beste manier om dit te bereiken onderweg is met een oplaadbare batterij. Helaas, batterijen zijn geen oneindige bron van kracht, dus er is nog een hindernis om te overwinnen. Britse telco, EE, hielp festivalgangers in Glastonbury dit door een batterij-uitwisselingsdienst te bieden.
4. Festival Site Maps
Het spreekt vanzelf dat het handig is om te weten waar alles op een muziekfestival, op de camping is en zelfs hoe je daar bent. Het hebben van een goede kaart van de site is een essentieel stuk festival kit. Dit kan natuurlijk een papieren kaart zijn (we raden aan om het te vouwen en in een polyethyleenzak te zetten) of een digitale. Om evenementenbijgevers verder te helpen, bieden veel mobiele applicaties mobiele apps digitale kaarten.
5. Festival App
Tegenwoordig is de festival mobiele app een van de beste manieren om de aanwezigen te vinden en toegang te krijgen tot alles wat ze over het evenement moeten weten. Event managers kunnen deelnemers aan de kaart geven zoals hierboven besproken, lineups, nieuws en exclusieve aanbiedingen via de mobiele applicatie. Een andere factor die steeds meer voorkomt bij gebeurtenissen is cashless betaling. Dit kan ook door de gebeurtenis app verzorgd worden. Sommige evenementen app suites zijn ook compatibel met diverse wearables waardoor cashless aankopen eenvoudig en snel. Veel gebeurtenis apps helpen ook breng sponsor messaging rechtstreeks naar de deelnemer.