Een namiddag dolle pret met een kinderdisco!

24-08-2019

Een namiddag dolle pret met een kinderdisco!

Kinderen dansen graag, kinderen hebben graag feestjes en kinderen luisteren graag naar muziek. En ze zijn ook gek op cadeautjes. De combinatie van deze vier is onmiskenbaar... de kinderdisco! Voor welke gelegenheden kun je zoal een kinder-dj inhuren en wat heeft hij te bieden? Wij gaan er in dit artikel even dieper op in. Maak jij van je kinderfeest een onvergetelijk evenement?

De kinder-dj: ervaring loont 

Een kinder-dj is niet zomaar een dj. Hij weet perfect op elke leeftijd in te spelen. Bij hoofdzakelijk jonger, hoofdzakelijk ouder of een gemengd publiek past hij de muziek aan. Hij houdt alles nauwgezet in het oog en zorgt ervoor dat iedereen mee geniet. En ook de ouders worden betrokken bij het feest. Zo komt iedereen tot zijn recht en houdt iedereen heel mooie herinneringen over aan het feestje.

De kinder-dj brengt animatie en cadeautjes

De dj van de kinderdisco speelt niet alleen muziek. Hij doet veel meer. Hij zet de kinderen bijvoorbeeld aan tot dansjes en organiseert diverse spelletjes tijdens het feest. Bij deze spelletjes horen ook prijzen en cadeautjes. Geen enkel kind gaat met lege handen naar huis.

Wanneer schakel je een kinder-dj zoal in?

Elk feestje kan in principe een kinder-dj gebruiken. Er zijn gelegenheden genoeg. Denk bijvoorbeeld aan verjaardags- of cummuniefeestje. Of zit je in de organisatie van een straatfeest en wil je de kinderen op een unieke manier entertainen? Ben je de uitbater of eigenaar van een indoorspeeltuin of een camping? Dan kun je gerust ook eens een kinder-dj inschakelen. Ook voor het zwembad staat de dj klaar met zwemdisco.

Kort gezegd: een kinderdisco geeft je feest een extra dimensie. Als ouder word je bijna jaloers dat je zelf geen kind meer bent. Zo leuk is een kinderdisco. Het wordt een onvergetelijk evenement!