Gira E2 in een mat grijs jasje

15-07-2021

Gira E2 in een mat grijs jasje

Het bedrijf Gira blijft maar innoveren. Zo komen er steeds meer mooie en slimm Gira schakelmateriaal op de markt om onder andere licht, temperatuur, multimedia en beveiligingstechnologie te bedienen in woonhuizen en grote gebouwen. Maar ondertussen is Gira zijn klassieke schakelmateriaal niet vergeten en biedt een nieuwe kleuruitvoering van hun populaire Gira E2 serie aan: Gira E2 grijs mat.

De succesvolle Gira E2 serie biedt afdekramen met strakke hoeken. Het Gira E2 schakelmateriaal met een vormgeving zonder poes pas is mooi in zijn eenvoud. De bijpassende Gira Systeem 55 stopcontacten, lichtknopjes of andere functies zijn precies wat je er van verwacht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Dit heeft ook het grote voordeel dat de serie toepasbaar is in elke ruimte, ongeacht de interieurstijl. Daarnaast is de bijbehorende Gira Systeem 3000 serie zeer uitgebreid. Hierdoor vind je ongetwijfelde het de juiste functie tussen de verschillende bedieningselementen, schakelklokken en stopcontacten.

Eerder kwam Gira al met de bijzondere Gira E2 mat zwart, aluminium en edelstaal uitvoering en nu voegen ze ook de Gira E2 grijs mat uitvoering toe. De mat grijze kleur van het E2 schakelmateriaal geeft een bijzondere uitstraling en de matte afwerking maakt het eigentijds. De nieuwe Gira E2 grijs mat serie is onder andere verkrijgbaar online bij elektrototaalmarkt.nl. Shop deze serie en nog veel meer Gira E2 schakelmateriaal en laat het gemakkelijk aan de deur bezorgen. Elektrototaalmarkt vraagt geen verzendkosten bij besteding vanaf 150 euro.