Blog

Laatste nieuws

Technologie blog

Gira E2 in een mat grijs jasje

Het bedrijf Gira blijft maar innoveren. Zo komen er steeds meer mooie en slimme Gira producten op de markt om onder andere licht, temperatuur, multimedia en beveiligingstechnologie te bedienen in woonhuizen en grote gebouwen. Maar ondertussen is Gira zijn klassieke schakelmateriaal niet vergeten en biedt een nieuwe kleuruitvoering van hun populaire Gira E2 serie aan: Gira E2 grijs mat.

Lees meer

Niets is zo veranderlijk als de mens

Een mens is van nature nogal veranderlijk. Dat kan gaan over het hebben van een bepaalde mening, en daar toch op terugkomen, maar ook over de invulling van een dag, of zelfs een leven. Kijk eens naar jezelf. Ziet jouw leven er nog precies hetzelfde uit als vijf jaar geleden? Zelfs kleine veranderingen kunnen in de praktijk grote gevolgen hebben.

Lees meer

Een smart home, relaxed en handig!

Al die tijd deed ik met alles te moeilijk terwijl het vele malen makkelijker kan met een smart home. Ik zal in het kort vertellen over hoe het er bij mij aan toe ging. En een verhaal van hoe het er bij mij nu aan toe gaat. Ik kan wel alvast vertellen dat een smart home geweldig is en het leven veel gemakkelijker maakt.

Lees meer

Hoe u uw eigen computer kunt bouwen

Mijn bedoeling was om een computer te bouwen die snel grote hoeveelheden gegevens zou kunnen crunchen, zodat een groot aantal normale applicaties tegelijkertijd geopend kunnen worden om meerdere zeer grote tekstbestanden te kunnen verwerken.

Lees meer