Blog

Laatste nieuws

Kies jij zelf je energie, of laat je dit kiezen?

Er komt een dag dat je je afvraagt of jij wel de goedkoopste energieleverancier hebt. En dan ga je energievergelijken. Met een paar muisklikken ben je binnen een paar minuten van leverancier veranderd. Maar als je dit écht goed wilt doen, ben je wel een tijdje bezig. Maar wees gerust: het loont de moeite. Wij geven jou hier alvast al een voorsmaakje van wat een goede zoektocht kan inhouden.

Lees meer

Wat moet je wel of niet doen nadat je bent aangereden?

Betrokken raken bij een ongeluk is nooit fijn. Maar wat moet je precies wel en niet na doen een aanrijding? Je denkt er het liefste niet over na, maar gevaar zit in een klein hoekje. Hierom is het toch belangrijk om te weten waar je precies op moet letten als je in een aanrijding terecht komt. In dit artikel bespreken we wat je wel of niet moet doen nadat je bent aangereden.

Lees meer

Wat zijn de beste zakelijke geschenken en waarom?

Iedereen die voor een bedrijf werkt, kan te maken krijgen met het uitzoeken van relatiegeschenken. Of je nu een eigen bedrijf hebt of werkt voor iemand. Misschien ben je verantwoordelijk voor de inkoop ervan. Maar als dat niet zo is, kun je alsnog meedenken. Het is hoe dan ook handig om te weten wat de beste geschenken zijn om te geven. Voor je eigen collega’s, klanten, leveranciers, noem maar op. Voor een afscheid, jubileum of het eind of begin van een succesvolle samenwerking. Voor elk soort doelgroep zijn mokken, pennen, tassen en gadgets geschenken al gauw goed. Dan weet je zeker dat je gewaardeerd wordt. Maar waarom nu eigenlijk déze geschenken?

Lees meer

Kies jij voor groen, of blijf je liever grijs? 

Groene energie of grijze energie: hét vraagstuk van deze eeuw. Bij de verschillende energieleveranciers beseffen ze dat voor 100%. Wij deden een kleine test. We vergeleken de verschillende energieleveranciers voor een huishouden van één persoon, in een gemeente met postcode 1234-AB, en kwamen op een totaal van maar liefst 91 energieleveranciers (gegevens op 26/10/2018). Hoe maak je daar in 's hemelsnaam een keuze uit?

Lees meer

Handige tips voor het kijken van een online voetbalwedstrijd

Je kent het misschien wel: wil je een voetbalwedstrijd online kijken, werkt de link niet. Of je apparatuur laat je in de steek. Om de volgende keer frustraties te voorkomen, hebben wij een aantal handige tips voor je verzameld.

Lees meer

Voorkomen, genezen, of beide?

'Beter voorkomen dan genezen' is een oud gezegde. Maar hoe voorzichtig je soms ook bent, een ongelukje is gauw gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan een verstuikte enkel bij het voetballen, een gebroken been bij het skiën of een whiplash op het karting circuit. Het zijn onhebbelijkheden die je best kunt missen. Maar als het toch gebeurt, dan ben je heel blij dat je de beste zorgverzekering hebt die er bestaat.

Lees meer

Ga offline met de Nokia 2660 Flip

Digitalisering heeft onze levens veranderd op een manier die we ons een decennium geleden nog niet hadden kunnen voorstellen. De voordelen hiervan vallen niet te ontkennen, maar er is ook een groeiend bewustzijn van de noodzaak om een balans te vinden tussen onze online en offline levens.

Lees meer

Bouwbedrijf beginnen? Deze 3 verzekeringen zijn belangrijk

Speel je al langere tijd met het idee om een eigen bouwbedrijf te beginnen? Dan vind je het nu mogelijk tijd om de daad bij het woord te voegen. Vergeet alleen niet dat je wel behoorlijk wat moet regelen voordat je van start kunt. Zo moet je jouw bedrijf bijvoorbeeld inschrijven bij de Kamer van Koophandel en moet je het juiste materieel inkopen. Hier houdt het niet bij op. Nee, want het is ook belangrijk om jouw bedrijf goed te verzekeren. Als ondernemer kun je tegenwoordig talloze verzekeringen afsluiten. Hierdoor weet je mogelijk niet welke jij wel en niet nodig hebt. Om jou een handje te helpen, zetten we hier 3 belangrijke verzekeringen voor een bouwbedrijf op een rijtje.

Lees meer

6 dingen waardoor je verliefd word met Tbilisi, Georgië

Misschien was het de wijn. Of misschien waren het de gelaagde balkons? De onbetaalde gastvrijheid speelde een rol. En het idyllische landschap was overredend. Voor het leven van mij kan ik me niet precies vastleggen wat Tbilisi, Georgië zo charmant maakte.

Lees meer

5 onmisbare festival gadgets

In de afgelopen jaren heeft technologie een grote rol gespeeld in festivals.

Lees meer

Zo houd je het vol om koolhydraatarm te eten

Een koolhydraatarm dieet houdt in dat je minder koolhydraten eet dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid, met als doel het verbeteren van de bloedsuikerwaarden, om af te vallen of om een gezonder eetpatroon te creëren. Wil jij graag meer koolhydraatarm eten, maar vind je het lastig om vol te houden? Met onderstaande kleine aanpassingen houdt ook jij een koolhydraatarm dieet vol.

Lees meer

Voetbalreizen naar Spanje voor een ultieme voetbalervaring

Voetbalreizen naar Spanje zijn ontzettend populair. Dit is mede te danken aan het hoge niveau van de clubs die spelen in de Primera División, in combinatie met het aangename klimaat van het zuidelijke land. Spanje heeft diverse prachtige steden die met een voetbalreis bezocht kunnen worden, zoals Sevilla, Valencia, Madrid en natuurlijk Barcelona. Naast de ultieme voetbalervaring hebben deze steden nog zoveel meer te bieden; ideaal om te combineren met een voetbalwedstrijd dus!

Lees meer

6 reden waarom tieners zouden moeten sporten

Steeds meer tieners gaan de kans niet aan om te gaan sporten - en dat is niet goed!

Lees meer

3 dingen om op te letten bij de aankoop van een tweede auto

Steeds meer mensen in Nederland kiezen voor het aanschaffen van een tweede auto. Omdat je kind het rijbewijs gehaald heeft, omdat je partner ook zelf een auto wil rijden, als boodschappenwagen of een andere praktische reden. Er zijn voldoende redenen te bedenken waarom het hebben van een tweede auto erg handig kan zijn. Bij een tweede auto wordt vaak gekeken naar een occasion of tweedehands auto. Zowel bij vakgarages als bij particulieren is er een groot aanbod aan tweedehands auto’s in Nederland. Toch zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van een tweede auto. Wij lopen een aantal belangrijke zaken met je door.

Lees meer

Nederlandse toptalenten in het buitenland

De nodige Nederlandse voetbaltalenten hebben op jonge leeftijd Nederland verlaten voor een avontuur bij een Europese topclub. Vaak leidt een dergelijke overstap tot gefronste wenkbrauwen bij voetballiefhebbers. ‘Zonde van de carrière, ze komen er toch niet’, is een veelgehoord argument van tegenstanders van deze transfers. Maar hoe staat het ervoor met de huidige lichting Nederlandse talenten in het buitenland? Dat lees je in dit artikel.

Lees meer

Hoeveel kost een punt in de eredivisie?

FC Twente doet goede zaken, FC Groningen is duur uit

Lees meer

Hoe gevaarlijk is zwarte schimmel op je muren?

Het slaat misschien binnen als een bom, maar Zwarte schimmel is gevaarlijk! Veel huishoudens in Nederland hebben last van zwarte schimmels in huis. Te herkennen aan zwarte spikkels op muren en plafonds en een muffe geur. Zwarte schimmels zijn ook onhygiënisch en schadelijk voor de gezondheid! Zwarte schimmels kunnen zowel mildere als ernstige gezondheidsklachten veroorzaken. Zeker als de schimmel langdurig in de woning aanwezig is. Het advies is dan ook om direct maatregelen te nemen zodra je zwarte schimmel ontdekt.

Lees meer

Steeds meer Nederlanders staan achter het Fietsplan, maar waarom?

Misschien heb je al eens gehoord van het Fietsplan 2020. Een plan van de overheid om forenzen te stimuleren om naar hun werk te fietsen. Waarom staan er zo veel Nederlanders achter het Fietsplan? Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat het Fietsplan staat voor duurzaamheid en gezondheid. Door de fiets te verkiezen boven de auto wordt de uitstoot van broeikasgassen teruggedrongen en werk je bovendien aan de gezondheid.

Lees meer

Online wedden maakt het supporteren nog spannender

Voetbal en voetbalweddenschappen zijn erg populair onder vrienden en collega's, maar tegenwoordig worden de meeste sportweddenschappen online afgesloten. Lijkt eenvoudig, maar de aanbieders verschillen nogal eens in uitbetalingen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de aanbieders met de beste en hoogste notering.

Lees meer

Wat is Airsoft? De spelregels op een rijtje

Airsoft is een sport die over is komen waaien uit Japan. In Nederland mag het sinds begin 2013 legaal gespeeld worden. Bij airsoft neem je het op tegen één of meerdere tegenstanders op een afgebakend terrein. Spelers maken gebruik van wapens. Uiteraard gaat het hierbij niet om echte wapens, maar om replica’s. Hiermee vuur je balletjes af op jouw tegenstander(s). Het schieten met wapens zorgt voor een kick, waardoor airsoft aan populariteit wint in Nederland.

Lees meer

Het nieuwe Everton FC?

The Toffees staan nog altijd in de schaduw van stadgenoot Liverpool FC. Kan Everton uit die schaduw kruipen en ook eens een gooi doen naar de titel in Engeland? Het verouderde Goodison Park lijkt de eerste horde die genomen dient te worden om een topclub te worden. In dit blog lichten we de club Everton voor je toe en laten we je de beelden zien van de plannen voor het nieuwe Everton stadion!

Lees meer

Reis je liever met de scooter of fiets naar je werk?

Je hebt besloten dat reizen naar je werk het beste kan met de scooter of fiets. Omdat het te druk is in het ov of omdat je toch nooit een parkeerplek vindt voor je auto. Maar ja, wat is dan slimmer? Reizen met de scooter of met de fiets? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen.

Lees meer

Tweedehands traplift kopen: de voordelen op een rijtje

Tweedehands traplift kopen

Lees meer

Niets is zo veranderlijk als de mens

Een mens is van nature nogal veranderlijk. Dat kan gaan over het hebben van een bepaalde mening, en daar toch op terugkomen, maar ook over de invulling van een dag, of zelfs een leven. Kijk eens naar jezelf. Ziet jouw leven er nog precies hetzelfde uit als vijf jaar geleden? Zelfs kleine veranderingen kunnen in de praktijk grote gevolgen hebben.

Lees meer