Blog

Laatste nieuws

Kies jij zelf je energie, of laat je dit kiezen?

Er komt een dag dat je je afvraagt of jij wel de goedkoopste energieleverancier hebt. En dan ga je energievergelijken. Met een paar muisklikken ben je binnen een paar minuten van leverancier veranderd. Maar als je dit écht goed wilt doen, ben je wel een tijdje bezig. Maar wees gerust: het loont de moeite. Wij geven jou hier alvast al een voorsmaakje van wat een goede zoektocht kan inhouden.

Lees meer

Kies jij voor groen, of blijf je liever grijs? 

Groene energie of grijze energie: hét vraagstuk van deze eeuw. Bij de verschillende energieleveranciers beseffen ze dat voor 100%. Wij deden een kleine test. We vergeleken de verschillende energieleveranciers voor een huishouden van één persoon, in een gemeente met postcode 1234-AB, en kwamen op een totaal van maar liefst 91 energieleveranciers (gegevens op 26/10/2018). Hoe maak je daar in 's hemelsnaam een keuze uit?

Lees meer

6 dingen waardoor je verliefd word met Tbilisi, Georgië

Misschien was het de wijn. Of misschien waren het de gelaagde balkons? De onbetaalde gastvrijheid speelde een rol. En het idyllische landschap was overredend. Voor het leven van mij kan ik me niet precies vastleggen wat Tbilisi, Georgië zo charmant maakte.

Lees meer

5 onmisbare festival gadgets

In de afgelopen jaren heeft technologie een grote rol gespeeld in festivals.

Lees meer

6 reden waarom tieners zouden moeten sporten

Steeds meer tieners gaan de kans niet aan om te gaan sporten - en dat is niet goed!

Lees meer

Nederlandse toptalenten in het buitenland

De nodige Nederlandse voetbaltalenten hebben op jonge leeftijd Nederland verlaten voor een avontuur bij een Europese topclub. Vaak leidt een dergelijke overstap tot gefronste wenkbrauwen bij voetballiefhebbers. ‘Zonde van de carrière, ze komen er toch niet’, is een veelgehoord argument van tegenstanders van deze transfers. Maar hoe staat het ervoor met de huidige lichting Nederlandse talenten in het buitenland? Dat lees je in dit artikel.

Lees meer

Online wedden maakt het supporteren nog spannender

Voetbal en voetbalweddenschappen zijn erg populair onder vrienden en collega's, maar tegenwoordig worden de meeste sportweddenschappen online afgesloten. Lijkt eenvoudig, maar de aanbieders verschillen nogal eens in uitbetalingen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de aanbieders met de beste en hoogste notering.

Lees meer