Blog

Laatste nieuws

Tips blog

Wat zijn de beste zakelijke geschenken en waarom?

Iedereen die voor een bedrijf werkt, kan te maken krijgen met het uitzoeken van relatiegeschenken. Of je nu een eigen bedrijf hebt of werkt voor iemand. Misschien ben je verantwoordelijk voor de inkoop ervan. Maar als dat niet zo is, kun je alsnog meedenken. Het is hoe dan ook handig om te weten wat de beste geschenken zijn om te geven. Voor je eigen collega’s, klanten, leveranciers, noem maar op. Voor een afscheid, jubileum of het eind of begin van een succesvolle samenwerking. Voor elk soort doelgroep zijn mokken, pennen, tassen en gadgets geschenken al gauw goed. Dan weet je zeker dat je gewaardeerd wordt. Maar waarom nu eigenlijk déze geschenken?

Lees meer

Tips om energie te besparen in en om huis

Tegenwoordig wil iedereen energie besparen! Daarmee houd je elke maand meer geld over voor andere dingen en door minder energie te verbruiken ben je ook nog goed bezig voor het milieu. Je energierekening omlaag brengen, hoe doe je dat eigenlijk? Hier volgen een aantal nuttige tips.

Lees meer

4x stijltips voor elke woontrend

Gaat u binnenkort uw huis (her)inrichten? En zoekt u nog inspiratie voor uw Scandinavische, industriële, botanische of klassieke look? Lees dan snel verder, in dit artikel leest u namelijk over de nieuwste woontrends en wat voor accessoires daar het beste bij passen.

Lees meer

5 tips om een goede blogger te worden

Wanneer je slim bent met social media kan je vele nieuwe lezers binnenhalen. Dit gaat erg gemakkelijk door het aangaan van nieuwe vriendschappen. Je kunt ook reageren op berichten om de aandacht te vergroten. Wanneer je er budget voor hebt is het zeker een goed idee om te adverteren. Je kunt je berichten dan nog gemakkelijker promoten

Lees meer