Blog

Laatste nieuws

Sport blog

Hoeveel kost een punt in de eredivisie?

FC Twente doet goede zaken, FC Groningen is duur uit

Lees meer

Handige tips voor het kijken van een online voetbalwedstrijd

Je kent het misschien wel: wil je een voetbalwedstrijd online kijken, werkt de link niet. Of je apparatuur laat je in de steek. Om de volgende keer frustraties te voorkomen, hebben wij een aantal handige tips voor je verzameld.

Lees meer

Het nieuwe Everton FC?

The Toffees staan nog altijd in de schaduw van stadgenoot Liverpool FC. Kan Everton uit die schaduw kruipen en ook eens een gooi doen naar de titel in Engeland? Het verouderde Goodison Park lijkt de eerste horde die genomen dient te worden om een topclub te worden. In dit blog lichten we de club Everton voor je toe en laten we je de beelden zien van de plannen voor het nieuwe Everton stadion!

Lees meer

Nederlandse toptalenten in het buitenland

De nodige Nederlandse voetbaltalenten hebben op jonge leeftijd Nederland verlaten voor een avontuur bij een Europese topclub. Vaak leidt een dergelijke overstap tot gefronste wenkbrauwen bij voetballiefhebbers. ‘Zonde van de carrière, ze komen er toch niet’, is een veelgehoord argument van tegenstanders van deze transfers. Maar hoe staat het ervoor met de huidige lichting Nederlandse talenten in het buitenland? Dat lees je in dit artikel.

Lees meer

Online wedden maakt het supporteren nog spannender

Voetbal en voetbalweddenschappen zijn erg populair onder vrienden en collega's, maar tegenwoordig worden de meeste sportweddenschappen online afgesloten. Lijkt eenvoudig, maar de aanbieders verschillen nogal eens in uitbetalingen. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van de aanbieders met de beste en hoogste notering.

Lees meer

6 reden waarom tieners zouden moeten sporten

Steeds meer tieners gaan de kans niet aan om te gaan sporten - en dat is niet goed!

Lees meer