Blog

Laatste nieuws

Verzekeringen blog

Bouwbedrijf beginnen? Deze 3 verzekeringen zijn belangrijk

Speel je al langere tijd met het idee om een eigen bouwbedrijf te beginnen? Dan vind je het nu mogelijk tijd om de daad bij het woord te voegen. Vergeet alleen niet dat je wel behoorlijk wat moet regelen voordat je van start kunt. Zo moet je jouw bedrijf bijvoorbeeld inschrijven bij de Kamer van Koophandel en moet je het juiste materieel inkopen. Hier houdt het niet bij op. Nee, want het is ook belangrijk om jouw bedrijf goed te verzekeren. Als ondernemer kun je tegenwoordig talloze verzekeringen afsluiten. Hierdoor weet je mogelijk niet welke jij wel en niet nodig hebt. Om jou een handje te helpen, zetten we hier 3 belangrijke verzekeringen voor een bouwbedrijf op een rijtje.

Lees meer

Voorkomen, genezen, of beide?

'Beter voorkomen dan genezen' is een oud gezegde. Maar hoe voorzichtig je soms ook bent, een ongelukje is gauw gebeurd. Denk bijvoorbeeld aan een verstuikte enkel bij het voetballen, een gebroken been bij het skiën of een whiplash op het karting circuit. Het zijn onhebbelijkheden die je best kunt missen. Maar als het toch gebeurt, dan ben je heel blij dat je de beste zorgverzekering hebt die er bestaat.

Lees meer

De reisverzekering die bij jou past

Je gaat binnenkort op reis, of wellicht ga je zelfs regelmatig op reis. Maak je een verre rondreis of ga je een weekendje weg in ons eigen land? Alle soort reizen hebben verschillende situaties en vragen dus allemaal om verschillende soorten verzekeringen.

Lees meer