Blog

Laatste nieuws

Mode blog

Tweedehands traplift kopen: de voordelen op een rijtje

Tweedehands traplift kopen

Lees meer

Toiletverhuur: de sleutel tot comfort en gemak op evenementen

Of je nu een groot openluchtfestival organiseert, een intiem bruilofsfeest viert of een bouwplaats beheert, de beschikbaarheid van sanitaire voorzieningen is van cruciaal belang voor het comfort en de hygiëne van alle aanwezigen. Toiletverhuur is een praktische oplossing om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot schone en goed onderhouden toiletten, ongeacht de locatie of de omvang van het evenement. In dit blog gaan we dieper in op toiletverhuur en de vele voordelen ervan voor verschillende situaties.

Lees meer

Hoe leg je een siertuin aan?

Tuinen zijn een prachtige aanvulling op elk huis, en het toevoegen van een siertuin kan je gevel ook een opfrisbeurt geven. Maar wat komt er allemaal kijken bij het aanleggen van een mooie siertuin? In dit blog geven we je enkele tips over hoe je jouw tuin zo kunt aanleggen dat hij zowel functioneel als mooi is.

Lees meer

5 x dit is waarom je rolgordijnen in huis wilt hebben

Twijfel je nog over wat voor type gordijn je in huis wilt nemen? Lees dan gauw even verder, want in dit artikel vertellen we je waarom rolgordijnen de ideale optie is voor jouw raam. Laat je inspireren! 

Lees meer