Blog

Laatste nieuws

Wonen blog

Waar schakel jij een aannemer voor in? Ontdek de mogelijkheden!

Een aannemer is een professional die verantwoordelijk is voor het plannen, uitvoeren en afronden van een bouwproject. Dit kan variëren van kleine renovaties tot grote bouwprojecten.

Lees meer

De voordelen van verschillende soorten bouwhekken

Als het om bouwplaatsen gaat, is veiligheid van het grootste belang. Daarom is het zo belangrijk om het juiste hekwerk te hebben, zodat werknemers, omstanders en omwonenden veilig blijven. Maar welk type hekwerk moet je gebruiken en wat zijn de voordelen? Laten we eens kijken naar enkele van de populairste soorten bouwhekken en de bijbehorende voordelen.

Lees meer

De belangrijkste benodigdheden voor het afbouwen van een woning op een rij

Het afbouwen van een woning zorgt ervoor dat een bouwconstructie steeds meer tot leven komt. Niet alleen het indelen van de ruimte d.m.v. muren maar ook het installeren van plafondplaten, het plaatsen van radiatoren en het leggen van een vloer draagt bij aan een steeds meer afgebouwd huis.

Lees meer

Jouw perfecte badkamer realiseren

Zou jij graag een ruime badkamer willen met natuurlijke kleuren in combinatie met marmer? Vaak als mensen een wens hebben voor zo’n grote klus, blijven ze dat uitstellen.

Lees meer

Aan de slag met klussen: gebruik jij kit of lijm?

Ga jij binnenkort klussen? Dan zal kit of lijm één van de materialen zijn die jij nodig bent tijdens het klussen. Er zijn enorm veel verschillende soorten lijmen en kitten verkrijgbaar. Lijm en kit wordt vaak op één hoop gegooid. Voor de mensen die weinig te maken hebben met klussen, is dit beide hetzelfde.

Lees meer

Meubels voor je nieuwe kantoor

Heb je ruimte vrijgemaakt in je woning, of heb je een kantoorpand kunnen huren? Hartstikke fijn! Alleen moet deze ruimte natuurlijk nog wel ingericht worden. alleen een bureau en bureaustoel is niet aan te raden. Ten eerst zorgt dit niet voor voldoende creativiteit, maar daarnaast zal je je er al snel gaan vervelen, en dat komt de productie ook niet ten goede.

Lees meer

Met deze tips kies jij met gemak een nieuwe zetel

Je ziet door het bos de bomen niet meer, tegenwoordig is er zoveel keuze in verschillende soorten zetels en salons dat je er niet meer uit geraakt. Een giga-aanbod in de meubelzaak kan soms wat overweldigend zijn. Een zetel moet dan ook kwalitatief zijn, mooi zijn en comfortabel zitten. Een hele opdracht, maar met deze tips maak jij vast en zeker de juiste keuze. Wij zorgen ervoor dat je rekening houdt met verschillende factoren zodat jij een zetel koopt waar je nooit meer spijt van krijgt.

Lees meer

Wat is het verschil tussen een PVC-vloer met visgraat of Hongaarse punt

Een PVC-vloer is een erg populaire vloer die je tegenwoordig in veel woningen ziet. En dat is niet voor niets. Een PVC-vloer is namelijk makkelijk in onderhoud en werkt geluiddempend. Daarnaast kan je de PVC stroken kunnen op verschillende manieren leggen, zoals visgraat en Hongaarse punt. Op het eerste oog lijken deze twee patronen op elkaar, maar er zijn toch verschillen. Ben je benieuwd naar deze verschillen? Lees dan snel verder!

Lees meer

Je interieur laten meegroeien met de tijd van het jaar?

Als we kijken naar de meest gestelde vragen op het gebied van interieur, komt de vraag over hoe een interieur moet meegroeien met de tijd van het jaar al snel naar voren. Het is in de zomer bijvoorbeeld minder gebruikelijk om donkere kleuren in je inrichting te verwerken, waar de winter hier juist weer een beetje voor staat. Hoe weet je zeker dat je interieur altijd ‘seizoensproof’ is en nog belangrijker: hoe realiseer je dit? In dit blog vertellen we je dit met alle plezier. Lees daarom gauw verder!

Lees meer

Ventilator lelijk? Met deze vloerventilator haal je een hippe eyecatcher in huis!

Een ventilator is functioneel en handig maar niet bepaald een mooi item voor in je interieur. Tenminste, dat is wat de meeste mensen denken. Maar met een vloerventilator haal je ook een hippe eyecatcher in huis. Een vloerventilator die functioneel én mooi is. Zo zorgt de ventilator voor de nodige verkoeling in de woon- of slaapkamer en past het helemaal bij de rest van je meubels en interieurstijl. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Lees meer

Hoe gevaarlijk is zwarte schimmel op je muren?

Het slaat misschien binnen als een bom, maar Zwarte schimmel is gevaarlijk! Veel huishoudens in Nederland hebben last van zwarte schimmels in huis. Te herkennen aan zwarte spikkels op muren en plafonds en een muffe geur. Zwarte schimmels zijn ook onhygiënisch en schadelijk voor de gezondheid! Zwarte schimmels kunnen zowel mildere als ernstige gezondheidsklachten veroorzaken. Zeker als de schimmel langdurig in de woning aanwezig is. Het advies is dan ook om direct maatregelen te nemen zodra je zwarte schimmel ontdekt.

Lees meer

Wat je kunt doen als je last hebt van geluidsoverlast

Geluidsoverlast. Het is een bekend probleem dat ook steeds vaker de kop opsteekt. Mensen worden gek van buren die te hard muziek draaien, urenlang de boormachine tegen de muur zetten of in de slaapkamer iets te vaak te luidruchtig zijn. Regels worden aan de laars gelapt en een goed gesprek is soms niet mogelijk. Wat kun je dan toen tegen geluidsoverlast? Lees snel verder, want in dit blog hebben wij een aantal handige tips voor jou!

Lees meer

De gevaren van zwarte schimmel

We vallen direct met de deur in huis. Zwarte schimmel is gevaarlijk en veel huishoudens in Nederland hebben last van zwarte schimmels in huis. Dit is niet alleen onhygiënisch, maar ook schadelijk voor de gezondheid. Zwarte schimmels kunnen zowel mildere als ernstige gezondheidsklachten veroorzaken. Zeker als de schimmel langdurig in de woning aanwezig is. Het advies is dan ook om direct maatregelen te nemen zodra je zwarte schimmel ontdekt.

Lees meer

Geen last van droogte dankzij de beregeningspomp

De zomers worden steeds langer en droger. Dat betekent ook dat de grond van onze tuinen droger wordt. En wat te denken van de akkers en weilanden? Ook deze worden aangetast door de droogte.

Lees meer

Alle soorten thermostaten op een rij

Er zijn verschillende thermostaten, maar hoe werken de verschillende modellen thermostaten en nog belangrijker: welke thermostaat voldoet aan al jouw wensen? Lees hier alles wat je wilt weten over de verschillende soorten thermostaten!

Lees meer

De belangrijkste voordelen van keramische tegels

Als je een badkamer wilt renoveren en je niet weet waar je moet beginnen, zeg dan maar hallo tegen keramische tegels. Keramische producten zijn uniek en ontzettend populair als vloer- en wandtegels voor in de badkamer over de hele wereld. Deze tegels hebben zowel praktische als estetische voordelen. Ik heb hieronder de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Lees meer