Blog

Laatste nieuws

Reistips blog

Redenen om over te stappen naar elektrisch fietsen!

Je hoort iedereen om je heen tegenwoordig alleen nog maar over 1 ding praten, namelijk elektrische fietsen. Met volle overtuiging vertellen ze hoe geweldig ze wel niet zijn en hoe blij ze zijn dat ze overgestapt zijn, waardoor jij stiekem ook nieuwsgierig bent geworden. Na een aantal proefritjes op verschillende modellen te hebben gemaakt, ben je zelf ook om en wil je er ook eentje aanschaffen. Toch vind je het een spannende beslissing, het kost tenslotte best wel veel geld. In deze blog hebben we een aantal redenen waarom je wel voor een elektrische fiets moet gaan!

Lees meer

Reis je liever met de scooter of fiets naar je werk?

Je hebt besloten dat reizen naar je werk het beste kan met de scooter of fiets. Omdat het te druk is in het ov of omdat je toch nooit een parkeerplek vindt voor je auto. Maar ja, wat is dan slimmer? Reizen met de scooter of met de fiets? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen.

Lees meer

Op vakantie? Hoe laat je je huis best achter?

Je gaat een tijdje op vakantie. Maar wat met je huis? Hoe laat je het veilig achter? Misschien ben je de gelukkige bezitter van een alarminstallatie. Dan heb je uiteraard weinig zorgen. Heb je deze luxe niet? Geen nood! Lees hieronder onze tips hoe je je huis best achterlaat. Zo beleef je een ontspannende vakantie en kom je met een gerust hart terug thuis.

Lees meer

Autovakantie met kinderen? Lees onze tips!

Met de wagen op vakantie gaan heeft zo zijn voordelen. Als je met de auto op vakantie gaat hebt je een heel grote vrijheid en ter plaatse heb je altijd vervoer bij de hand. Maar het is vooral de heen- en terugreis die niet altijd verloopt zoals je hoopt. Vooral jonge kinderen hebben het vaak heel moeilijk in de auto. Wij hebben enkele tips voor jou om deze tocht toch aangenaam en vooral niet te vermoeiend te maken.

Lees meer

Zeg me hoe jij op reis gaat, en ik zeg je wie je bent

'Zeg me hoe jij op reis gaat, en ik zeg je wie je bent'. Het is een gedurfde uitspraak, maar aan de vakantie kent men de man (of vrouw). Is dat in jouw geval ook zo? Beleef jij de vakantie die echt bij jou past? Of kan het toch nog beter? Wij geven jou hier alvast een paar tips voor de perfecte vakantie. Stel vooral veel vragen vooraleer je je reis vastlegt.

Lees meer

20 beste reistips

Hoewel onze reisreizendheid is ontstaan van solo reizen naar reizen als een koppel en nu als een gezin van vier reist, zijn er enkele kernreizen gewoonten die ons goed gediend hebben en we blijven ze volgen tot op deze dag.

Lees meer